Karadiken Ortaokulu

Vizyon: Dünyadaki gelişmelerin gerisinde kalmayıp dünyanın şekillenmesinde söz sahibi olan, kendini özgürce ifade edebilme cesaretini kendinde bulup, entelektüel bir kimliğe sahip olabilen, lider ruhlu olup dünyaya hükmedebilme azmi ve inancına sahip olabilen, geleceği güvenle kurma idealinde olan ve sevginin saygıyla, aklın duyguyla yoğrulduğu bir dünya hedefleyen, çağın değişim ve gelişmelerinin önünde olabilen,sevecen ve hoşgörülü,güvenli ve sağlıklı,temiz ve düzenli, kültürlü ,teknolojik gelişmelere açık,milli ve manevi değerlerini yaşayan, tarihinden güç alarak geleceğe yön verebilen ve sorumluluk sahibi olan altın bir nesil yetiştirmek.

Misyon: Karadiken İlkokulu/Ortaokulu, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştiren bir kurumdur.

Başarılar:

Isınma: Soba, Klima, FuelOil
Servis Bilgisi: Okulumuz taşıma merkezidir.
Sportif Etkinlikler: Okul içi sportif faaliyetler imkanlar ölçüsünde düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Dilimizin Zenginlikleri, Kültürün İzinde Mersin

Telefon - 03246652020

Belgegeçer - (324) 665 2020

WEB - https://karadikenoo.meb.k12.tr

Adres - KARADİKEN MAHALLESİ KARADİKEN SOKAK NO71/2A TARSUSMERSİN

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :İkili(Öğlen)

Yerleşim Yeri - (Geçici)Pirömerli Köyü, Tarsus/MERSİN Karadiken Mah. Karadiken Sok. No:71/2A, Tarsus/MERSİN

Adres - KARADİKEN MAHALLESİ KARADİKEN SOKAK NO71/2A TARSUSMERSİN

Ulaşım Belediye otobüsleri ve şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Öncesinde yıkım kararı bulunan okul binamız 06.02.2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin de etkisiyle kullanılamaz hale gelmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün planlama ve koordinasyonu ile Eğitim Öğretime komşumuz olan Pirömerli/ Şehit İsrafil Işık İlk/Ortaokulunda misafir olarak devam ediyoruz İlçe merkezine 27 km İl merkezine 41 km uzaklıktadır.