İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet KALAYCI´nın Okulumuza Ziyareti

18.01.2017 428

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet KALAYCI okulumuzu ziyaret etmiştir. Okulumuzun genel durumu hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerimizle yaptığı sohbette göreve 28 Temmuz´da başladığını, ülke olarak çok zor günler geçirdiğimiz ve halen de geçiriyor olduğumuz bir dönemde olduğumuzu belirtti. Herkesin bugünlerde üzerine düşen görevleri layıkı ile yapması gerektiğini söyledi. Konuşmaların devamında “15 Temmuz darbe girişimi bölücü, yıkıcı bütün terör örgütlerinin ortak bir çalışmasıdır ve arkasında dış güçlerin de olduğu büyük bir saldırı girişimidir. Milletimizin 15 Temmuz gecesi göstermiş olduğu kahramanca mücadele sonucunda ülkemiz Mısır´a, Suriye´ye dönmekten kurtulmuştur. Geleceğin büyükleri olacak çocuklarımızı eğitirken 15 Temmuz´u unutturmamalı ve kendilerine vatan, bayrak, din aşkı verilmelidir. Bir Çin atasözünde der ki: bir yılı düşünüyorsan pirinç ek; on yılı düşünüyorsan, ağaç dik; yüz yılı düşünüyorsan, insan yetiştir. Bizim mesleğimiz insan yetiştirmektir ve yetiştireceğimiz insanların ülkesine, milletine, dinine bağlı olması en büyük kazanımımız olmalıdır." dedi.

Daha sonra okulumuzun problemlerini ve TEOG neticelerini inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet KALAYCI başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirilmesi dilek ve temennileri ile okulumuzdan ayrıldı.

Okulumuzu ziyaretinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KALAYCI ‘ya teşekkürlerimizi sunarız.